Carnaval bij De 80 van de Langstraat!

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

LANGSTRAAT – De zomervakantie is aangebroken en dat betekent ook dat we aftellen naar het meest gezellige en sportieve wandelevenement van Brabant: De 80 van de Langstraat op 9 & 10 september. In 2023 is het thema carnaval!

Het belooft dus een kleurrijke en vooral heel feestelijke editie te worden. De organisatie en alle vrijwilligers zijn volop in beweging om er weer een fantastisch weekend van te maken. Samen maken we er weer een groot sportief feest van. Ben jij erbij?

Jeugdraad

Op zaterdagmiddag 9 september verzamelen alle deelnemers van de Mini 80 zich op het Raadhuisplein, waar vanaf 14.00 uur het eerste startschot zal klinken. Speciaal voor alle kinderen die verkleed zijn als ridder, prinses, cowboy, K3, brandweer, politie, indiaan, clown of superheld komen Jeugdprinses Kaylee en Adjudante Melissa van Schoenlappersland met de jeugdraad het startschot geven. Hopelijk worden zij, en alle lopers langs de route, bijgestaan door een aantal sfeervolle dweilorkesten zodat iedereen kan genieten van een gezellige en muzikale Mini 80 zomercarnaval!

De leukste De 80 van de Langstraat-straat

Natuurlijk roepen we iedereen op om het thema Carnaval uitbundig uit te dragen; de posten, de deelnemers en het publiek. En vooral ook de straten van de route van De 80! De meest ludiek en carnavalesk versierde straat maakt kans op een geweldige prijs. Net als de Sint Antoniusstraat met de door de wandelaars zeer gewaardeerde ‘Oefenfinish’, die vorig jaar een smakelijke waardecheque van Van Roessel Slagerij & Traiteur wonnen. We zijn weer erg benieuwd naar alle creaties!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen