Festival Retrock: Vroeger was alles beter!

08 mrt 2023, 20:16 Nieuws
retrock
KAATSHEUVEL / WAALWIJK - Was vroeger alles beter? Natuurlijk niet, maar we kunnen toch vaststellen dat de jaren 70, 80 en 90 op geheel eigen wijze kleurrijk waren.
Eind jaren 60, begin jaren 70 bepaalde de hippies het tijdsbeeld met hun vrije geest en drang naar wereldvrede. De jaren 80 werden gekenmerkt door de felle fluorescerende kleuren en stoere glamrockers, metalheads en punkers, die een hele andere kijk op de wereld hadden, maar ook de jaren 90 drukte een stempel met losgeslagen gabbers, grunge en eurodance. Elk decennia heeft dus zijn eigen verhaal, maar de verbindende factor is de creativiteit en de vernieuwing , zowel op modegebied, in de filmwereld als in de muziek.
Festival Retrock gaat terug naar deze tijd in visueel, maar vooral op muzikaal gebied. De beste rock, hiphop, house en hits uit die jaren zullen uit de speakers knallen, middels tributebands uit ons eigen land, maar ook uit Italië en België. Diverse dj’s zullen optreden en er zullen nog meer activiteiten plaatsvinden die, met een knipoog, refereren aan’ die goede oude tijd.
Is het dan tegenwoordig allemaal zo slecht gesteld? Zeker niet, want er zullen ook bands optreden, die flink aan de weg aan het timmeren zijn met nieuw materiaal en Retrock geeft de jeugd en nieuwe bands de kans om voor het eerst op een groot festival te spelen op het talent stage.
Vier area’s met volop entertainment, met natuurlijk ook een foodarea, waar je terecht kunt voor een lekkere hap en een speciaalbiertje. Kortom, dit event mag u niet missen en de organisatie hoopt hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken, enerzijds om die nostalgische tijd te laten herleven en anderzijds om de jeugd kennis te laten maken met de fantastische muziek, die destijds is geproduceerd.
Is de interesse gewekt, ga voor meer informatie naar www.retrock.nl en dan zien wij u graag 10 juni op het Retrock terrein aan de grens van Kaatsheuvel/Waalwijk (naast de hockeyvelden van Des).
332121186 588219476550476 5338244680440432114 n