Jolanda Vos uit Sprang-Capelle Nederlands Kampioen Junioren dames 2023

Foto: Facebook Jolanda Vos

TILBURG – In IJssportcentrum Tilburg werd het afgelopen weekend de Challenge Cup en het NK Kunstrijden georganiseerd. Het grootste kunstrij-evenement op Nederlandse bodem. Het evenement, waarbij verschillende zowel nationale als internationale toppers aanwezig waren, werd gecombineerd met het Nederlands Kampioenschap.

De 17-jarige Jolanda Vos uit Sprang-Capelle is bij dit evenement Nederlands Kampioen Junioren dames 2023 geworden. Een geweldig resultaat! “Ik ben heel blij en trots dat ik mijn wedstrijdseizoen zo kan afsluiten! Vandaag niet mijn beste kür gereden, maar door de voorsprong na de mooie korte kür van gisteren heb ik mijn eerste plaats kunnen behouden. Bedankt iedereen voor de geweldige support en begeleiding de afgelopen dagen” vertelt Jolanda. ” Nu kijk ik uit naar de komende periode. Het maken van nieuwe küren, een aantal internationale trainingsstages met na de zomer als eerste doel deelname aan de Junior Grandprix. Omdat mijn ouders bijna alles helemaal zelf betalen, ijs, trainingen, kleding, schaatsen, reis- en verblijfskosten wedstrijden etc, wil ik mijn steentje bijdragen in de kosten van mijn trainingsstages. Helpt u mij mee?”.

Voor meer info over Jolanda KLIK HIER. Op deze site kunt u ook doneren. Haar doel is om € 3.500 op te halen binnen circa 3 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen