De Nacht van het Levenslied!

Foto uit het archief Nacht van het Levenslied (2017)
Foto uit het archief Nacht van het Levenslied (2017)
Foto: Waalwijk.nieuws.nl

WAALWIJK – Zaterdag 3 september barst het feest weer los met ‘De Nacht van het Levenslied’. Vanaf 20.00 uur op het Raadhuisplein in Waalwijk. Entree is gratis en toegankelijk voor alle leeftijden.

Het programma wordt gepresenteerd door Thom Craane. Met als line up: DJ Calvin Rigter, Marlane, Wilbert Pigmans, Mart Hoogkamer, Sieneke, John West en Danny de Munk. Het belooft een schitterende avond te worden!

Tijdens het Levenslied kun je aan de bars drankjes betalen met bonnen. De bonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa’s op de Markt. Vanaf 19.00 zijn de kassa’s geopend en kan er met pin en cash afgerekend worden. Bonnen kosten € 3,- per stuk, zijn niet inwisselbaar en alleen geldig tijdens de Nacht van het Levenslied 2022.

Praktische info

Er is een grote fietsenstalling op het Unnaplein, daarnaast is de bewaakte rijwielstalling aan het Unnaplein geopend tot 01:00. Vooraan bij het podium is er een afgesloten vak voor mindervalide. Er worden bandjes uitgereikt aan bezoekers vanaf 18 jaar, voor het nuttigen van alcohol.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen