Speciale actie bij Domino’s voor warme zomerdagen

Foto: Domino's Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – De temperaturen lopen de komende dagen enorm op. Het kwik tikt zelfs de 30 graden aan. Domino’s Kaatsheuvel biedt de nodige verkoeling dankzij een speciale actie. In week 28 t/m 30 bestel je namelijk al een medium pizza én een Thick Shake voor maar € 7.95 bij afhalen of € 11.95 bij bezorgen.

De Thick Shakes worden bereid bij -14 met echt roomijs. Hierdoor zijn ze wat dikker dan een normale milkshake. Domino’s heeft op dit moment 7 verschillende smaken op het menu staan, waaronder de smaken Banana, Cookies & Cream en Iced Coffee. Deze deal is geldig tot en met 31 juli 2022.

App only

Om gebruik te maken van deze zomerse deal dient de bestelling geplaatst te worden via de app van Domino’s Nederland. Download de app en selecteer eerst de vestiging en het tijdstip waar je de bestelling wilt plaatsen. Op de volgende pagina kan de bestelling samengesteld worden. Hier wordt ook een pop-up melding vertoond. Klik deze aan om gebruik te maken van de korting. Kies vervolgens jouw favoriete pizza plus een ijskoude Thick Shake. De korting wordt automatisch verrekend op de betaalpagina. Controleer tot slot de bestelling en voltooi de aankoop door te betalen. Je bestelling wordt nu vers bereid en zo snel mogelijk bezorgd!

Like en win een Thick Shake naar keuze

Domino’s Kaatsheuvel doet er nog een schepje bovenop. Ze geven deze week namelijk gratis Thick Shakes weg. Hoeveel dat er zijn? Dat is afhankelijk van het aantal likes dat de post krijgt. Bij elke 5 likes wordt er namelijk één gratis Thick Shake weggeven. Ga naar de Facebookpagina van Domino’s Kaatsheuvel en maak kans!

Up to date blijven van de openingstijden en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen