Open Tuinen Het Witte Kasteel in Loon op Zand 3 juli en 28 augustus

Foto: Het Witte Kasteel

LOON OP ZAND – Op Landgoed Het Witte Kasteel zijn prachtige tuinen aangelegd: een rosarium, een moestuin, een bloementuin, een kruidentuin en een hoogstam fruitboomgaard. Het Witte Kasteel maakt met haar tuinen deel uit van de Nederlandse Tuinenstichting en Open Tuinen Midden-Brabant en doet dan ook op zondag 3 juli a.s. mee met de eerste Open Tuinendag van deze zomer.

Er zijn volop bloemen, groenten, kruiden en rozen om te bewonderen of om foto’s van te nemen. Op kleine schaal wordt de oogst uit de moestuin aangeboden. Vrijwilligers zijn in de tuinen aanwezig om u er met veel enthousiasme meer over te vertellen. Om 11.30 en 14.00 uur verzorgt herborist Marga Boutkan een rondleiding in de door haar ontworpen kruidentuin.

Meer informatie?

Heb u al zin gekregen in een bezoek aan Het Witte Kasteel en de mooie tuinen? Ontdek dan wat de tuinen van Het Witte Kasteel allemaal te bieden hebben tijdens deze zomerse dag. De toegang is geheel gratis! Zie voor meer informatie: www.hetwittekasteel.nl. Overigens zijn het kasteel en de tuinen iedere zondag geopend, maar alleen tijdens de Open Tuinendagen krijgt u een rondleiding door en een toelichting op de tuinen. Meer informatie over alle deelnemende tuinen vindt u op: www.tuinenmiddenbrabant.nl. We kijken uit naar uw komst!

Wanneer

Zondag 3 juli en 28 augustus 2022 van 11.00 – 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen