Landgoedfair Het Witte Kasteel

Foto: Het Witte Kasteel

LOON OP ZAND – Zo’n 750 jaar geleden ontving Loon op Zand het predicaat ‘heerlijkheid’. Niet zomaar, maar zeker vanwege haar natuurlijk en historische pareltjes. Eén van die pareltjes is Landgoed “Het Witte Kasteel”. Binnen de poorten van Het Witte Kasteel zal op zondag 19 juni (vanaf 10.00 uur) de eerste editie gehouden worden van Landgoedfair Het Witte Kasteel. 

Bezoekers uit de regio en daarbuiten komen al het goede van lokale en regionale exposanten beleven, proeven en ervaren. Landgoedfair Het Witte K asteel is een fair met verrassende exposanten en activiteiten voor jong en oud, die goed passen in het sfeervolle decor. Ook voor de inwendige mens zal gezorgd worden. Zo zijn er heerlijke ‘kasteelburgers’ en vers gebakken pannenkoeken verkrijgbaar! Een unieke combinatie van ontmoeten en genieten aan de rand van natuurgebied de Loonse- en Drunense Duinen.

Joekaladies – Muziek in de kasteeltuin vanaf 13:00 uur

De Joekaladies zijn geen onbekende gasten op het landgoed. Deze twee gezellige dames verzorgen vanaf 13.00 uur de muzikale klanken in de tuin, tijdens de Landgoedfair. KLIK HIER voor meer info.

Dutch Katz – Muziek in de kasteeltuin vanaf 16:00 uur

Op zondag 19 juni geven de DUTCH KATZ een optreden in de tuin van Het Witte Kasteel. Word jij warm van oude klassiekers? Kom dan zeker naar dit optreden! KLIK HIER voor meer info.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen