Muziekfeest op het Plein, een schitterende avond met helaas een falend betaalsysteem

Foto: Alexander de Peffer Waalwijk.nieuws.nl

WAALWIJK – Dinsdagavond 14 juni 20:00 uur ging Muziekfeest op het plein van start. Met het mooie weer, de gezellige sfeer en de nauwkeurige organisatie beloofde het een topavond te worden voor Waalwijk.

Helaas liet na de start van de avond het betaalsysteem ons in de steek. Als organisatie willen we daarvoor onze excuses aanbieden. Wij hopen dat u alsnog heeft genoten van de avond. Om de feestvreugde bij het publiek te behouden hebben we de consumpties gratis aangeboden. Binnen enkele dagen zal het geld van de ongebruikte munten op uw rekening teruggestort worden.

Het betaalsysteem heeft gefaald

Dinsdagavond is het gebruik van de app Eventcoin door een samenloop van omstandigheden misgelopen. Het is uitermate vervelend dat dit is gebeurd. De app is ontwikkeld om bezoekers een zorgeloze ervaring te bieden zodat zij kunnen genieten van het evenement. EventCoin is het dan ook eens met de beslissing van de organisatie om uiteindelijk de bar open te gooien zodat het voor de bezoeker toch een leuke ervaring bleef.

Eventcoin is een bewezen product waar helaas dinsdagavond iets goed fout is gegaan. De ontwikkelaars staan nog steeds achter de beslissingen die eerder zijn genomen, maar uiteraard gaan zij de ervaringen meenemen in het vervolg.

Er wordt in kaart gebracht wie munten heeft gekocht en deze uiteindelijk niet heeft gekregen of niet heeft kunnen gebruiken. De organisatie van Eventcoin zal het geld van de ongebruikte munten terugstorten. Zij bereiden dit momenteel administratief voor en verwachten dat eind deze week het geld is teruggestort.

KLIK HIER om alle foto’s te bekijken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen