25ste editie Straattheater Waalwijk op 29 mei

Foto: Luuk Aarts

WAALWIJK – Iedere laatste zondag van de maand is het Koopzondag in het centrum van Waalwijk. Deze koopzondag wordt een bijzondere, want het straattheater is weer terug. Dit jaar is het de 25ste keer! Een dag vol entertainment en beleving voor jong en oud. Iedereen is welkom! De winkels zijn geopend tussen 12:00 en 17:00. U kunt gratis parkeren en ook is het evenement gratis toegankelijk.

De afgelopen 2 jaar hebben we Straattheater moeten missen. De bezoekers, ondernemers en organiserende partijen zijn blij dat het weer kan. Er is een schitterend programma samengesteld door Mari van Gelder (Tavenu Jongerencentrum). Door heel het centrum kunnen de bezoekers genieten van bijzondere acts.

Een voorproefje van het programma

Een deel van het programma wordt ingevuld door diverse lokale culturele organisaties. De Firma Kodde met een bijzondere fietswedstrijd; Hoe harder je schreeuwt, hoe harder jouw fiets gaat. Liz Kreemers komt uit Spanje om haar Hoelahoep kunsten te vertonen. Bubblica zorgen voor magische zeepbellen. Niemand komt ongezien langs Checkpoint Henry, pas als hij al jouw stempels in orde maakt, heb je toegang tot het festivalterrein. Bij de plein show van de Berlijnse Ahuma staat banaan centraal. Theater Gilli Gilli maakt met het publiek kunstzinnige hoeden. Het kortste concert ooit kunt u zien bij Theater Muto. Schuif aan bij Archibald voor cartoon consult. De lakeien van Noblesse Oblige zijn de koning kwijt, er moet haastig een vervanger gezocht worden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen