Online glasvezel informatieavond woensdag 18 mei

Foto: Delta Fiber

De glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk in Kaatsheuvel is je vast niet ontgaan. Als 20% van de inwoners uiterlijk op 8 juni 2022 ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en een abonnement afsluit, komt er glasvezel.

Misschien kon je pasgeleden niet aanwezig zijn bij de drukbezochte bijeenkomsten in De Gildenbond en Het Klavier. Of vind je het gewoon prettiger om jouw informatie te vinden op internet. Lees dan verder.

Op woensdag 18 mei 2022 om 19.30 uur is er een online informatieavond! En voor de oplettende lezer: dat is vanavond. Dus meld je snel aan via gavoorglasvezel.nl. Je ontvangt dan een deelnamelink waarmee je ’s avonds kunt inloggen. In een live presentatie van 45 minuten hoor je alles over de voordelen van glasvezel, de aanleg en de diverse abonnementen. Via de chat kun je direct je vragen stellen. Die worden zoveel mogelijk al tijdens de presentatie beantwoord. En ook na de presentatie blijft de chat nog een tijdje open. Zo kom jij dus alles te weten wat je over glasvezel wilt weten.

Wist je trouwens dat de glasvezelaansluiting gratis wordt aangelegd als je je uiterlijk op 8 juni 2022 aanmeldt? Om van dit voordeel te profiteren hoef je alleen een abonnement af te sluiten bij één van de deelnemende telecomaanbieders. De maandelijkse abonnementskosten zijn vergelijkbaar met de meeste internetabonnementen zonder glasvezel. Er is ruime keuze, dus voor ieder wat wils. Maar dan dus mét alle voordelen van een supersnelle, stabiele en toekomstvaste glasvezelverbinding.

Overstappen is eenvoudig en er is veel hulp beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl en vul je postcode in. Je komt dan op een pagina met alle informatie over glasvezel in Kaatsheuvel. Je vindt daar ook de aanmeldknop voor de online informatieavond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen