K9 Shop start met verkoop kleding in hondenthema

Foto: K9 Shop

ADVERTORIAL – Eigenaren van honden, katten en andere huisdieren konden al voor tal van spullen terecht bij de K9 Shop in Kaatsheuvel. Nu kunnen ze ook er voor zichzelf leuke kleding kopen. De webshop breidt zijn online assortiment namelijk uit met hoodies, T-shirts en beanies. Die gaat de webshop zelf bedrukken in de vestiging aan de Engelsestraat 9.

De prints voor de kleding worden ontworpen door de ervaren en creatieve designer Marianne Felix van Le Chien Artistiq. Ralph Sweebroek van K9 Shop: “Ik ben al langer fan van het werk van Marianne. Ze maakt hele mooie en grappige prints van honden, onder meer voor kleding. Ik heb het contact gezocht en we zijn tot een mooie samenwerking gekomen.”

Bonezz

Voor K9 Shop gaat Marianne een nieuwe kledinglijn ontwerpen, Bonezz. Marianne: “We gaan ons in eerste instantie richten op kleurrijke , stoere en dynamische designs die passen bij hondensporten, zoals agility, canicross, IGP , coursing, en jachttraining.”

Zelf bedrukken

K9 Shop gaat het textiel zelf bedrukken. Ralph: “Daarvoor hebben we geïnvesteerd in een professionele digitaal drukwerksysteem. Hiermee kunnen we elk ontwerp fullcolour afdrukken op tal van materialen. En doordat we het drukwerk zelf doen, zijn klanten verzekerd dat hun bestelling snel in huis is.” Dit is niet alleen interessant voor de nieuwe Bonezz-kleding en de huidige kledinglijnen van Le Chien ArtistiQ, maar bijvoorbeeld ook voor de populaire tekstlabels voor hondentuigen. “Die kunnen we nu nog enkel met witte letters bedrukken, straks kan dat in tal van kleuren, waardoor hondeneigenaren nog meer opties hebben om hun hondentuigen te versieren”, zegt Ralph. Ook ziet hij mogelijkheden voor het bedrukken van kleding voor andere doeleinden dan honden(sport), zoals bedrijfskleding.

De nieuwe kledinglijn Bonezz bestel je via https://www.k9shop.nl/hond/kleding/truien/ Benieuwd naar het werk van Marianne? Kijk dan op www.lechienartistiq.nl.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen