Gezellige Zondag viert 10-jarig bestaan met een geslaagde en drukbezochte middag in De Gildenbond

KAATSHEUVEL – Gezellig buurten en samen een bakje koffiedrinken dat werd er gedaan zondagmiddag in de Gildenbond. Hier werd het 10-jarig jubileum gevierd van de Gezellige Zondag.

De gezellige zondagen worden al georganiseerd sinds 2011 en zijn tot stand gekomen met een aantal organisaties, professionals en vrijwilligers. Zij organiseren deze zondagen in diverse locaties zoals Buurthuis Pannehoef, De Rode Loper, Zorglocatie Eekhof en Mantel-Match café. Voor dit feestelijk feit was men uitgeweken naar de Gildenbond waar alle zalen werden benut voor de diverse activiteiten.

Burgemeester Hanne van Aart was aanwezig om de middag officieel te openen. En verenigingen die deze organisatie een warm hart toe dragen waren ook aanwezig om deze middag op te fleuren met hun bijdrage. Denk hierbij aan Tejater Spot met een workshop en Heemkundekring De Ketsheuvel met een mooie herkenbare film. Verder waren er diverse activiteiten waaraan mee gedaan werd zowel sportief als creatief. Alle zalen van de Gildenbond werden druk bezocht door de bezoekers waar ook vrijwilligers hun bijdrage leverde. Chapeau voor deze vrijwilligers want zonder hun had het de organisatie niet gered.

De gezellige zondagen zijn er om het weekend te doorbreken dat soms erg saai en eenzaam kan zijn, vaak voor senioren. De gehele week kunnen zij zich nog wel vermaken met o.a. de sportgroepen of hobby groepen waar zij dan naar toe kunnen gaan. 10 keer per jaar kunnen mensen deelnemen aan een Gezellige Zondag in een van de genoemde locaties.

De gezellige zondag wordt ondersteund door de gemeente Loon op Zand via de wijkteams van Samenwerkenaandewijk. ContourdeTwern, KBO Kaatsheuvel en Lions ondersteunen en helpen mee met het organiseren.

Iedereen die zondag kennis gemaakt heeft met de Gezellige Zondag en daar behoefte aan heeft wordt van harte uitgenodigd de volgende Gezellige Zondag mee te maken. Informatie hierover vindt u in De Duinkoerier en in het verenigingsblad van KBO-Kaatsheuvel. Ook bij wijkpunt Pannehoef, 0416-675710 is hierover informatie te verkrijgen.

De organisatie kan terugkijken op een drukbezochte geslaagde zondagmiddag en kijkt uit naar de volgende Gezellige Zondag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen