La Jeunesse en De Vaert Erin komen op 31 maart samen in actie voor Oekraïne!

Foto: De Vaert Erin

Zingen! Eindelijk, het mag weer! Na een lange tijd niet bij elkaar komen om te zingen, is het weer mogelijk om u te verrassen met onze muziek en zang! Helaas is dit voor de mensen in Oekraïne niet het geval. Wij willen met onze muziek een bijdrage leveren aan deze mensen in nood. 

Zo ontstond op een donderdagavond, waarin de beide koren repeteren in De Gildenbond het spontane idee om U uit te nodigen voor onze openbare repetities. We hebben een selectie uit het repertoire weer opgepakt en opgepoetst en willen daar iedereen deelgenoot van maken.

Wie zijn wij?

De Vaert Erin: gezelligheid en ongedwongenheid staan bij “De Vaert Erin” hoog in het vaandel, maar ook proberen de koorleden door serieus te repeteren een zo hoog mogelijk niveau te bereiken en te behouden. Lag de nadruk in het repertoire in de beginperiode op liedjes over de zee en de zeevaart, waaraan ook de koornaam is ontleend, tegenwoordig worden Nederlandse en internationale overbekende krakers uit de 50-er en 60-er jaren ten gehore gebracht.

La Jeunesse: Al bijna 52 jaar lang is het repertoire van La Jeunesse zeer gevarieerd en bestaat uit eigentijdse lichte muziek waaronder blues, pop, Afrikaans en close harmony. La Jeunesse werkt de laatste jaren doorlopend aan nieuw repertoire, waarmee ze de komende jaren vooruit kunnen!

We nodigen U dus van harte uit op deze combi-korenavond op donderdagavond 31 maart vanaf 20:00 uur in De Gildenbond, Mgr. Volkerstraat 33 te Kaatsheuvel. U kunt de gehele avond vrijblijvend binnen lopen. Neem uw vrienden of buren mee zodat we er samen een fijne avond van kunnen maken, een ontmoeting waar we zo lang naar uit hebben gekeken en waarbij we met dit hartverwarmende initiatief ons inzetten voor Oekraïne. De toegang is gratis, maar we gaan wel met de pet rond en uw gulle donatie komt geheel ten goede aan Giro 555.

La Jeunesse (Foto: Jeroen Bardie)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen