Veel Jubilarissen bij Damiaan

Foto: Damiaan

KAATSHEUVEL – Maandagavond 14 maart hield EHBO vereniging Damiaan hun 68 ste jaarvergadering in Sociaal Cultureel Centrum De Gildenbond.

Het was, naast de gebruikelijke agendapunten, een bijzondere algemene ledenvergadering van Damiaan. Er waren maar liefst 24 jubilarissen, 19 leden die 12,5 jaar bij de vereniging waren, 2 leden die 25 jaar lid waren en 2 leden die 40 jaar lid waren. Als klap op de vuurpijl was er ook nog een jubilaris die de vijftig jaar volgemaakt heeft.

Dat er zoveel jubilarissen waren, heeft natuurlijk alles te maken met de corona perikelen. Vorig jaar kon de jaarvergadering door corona niet doorgaan en dus werden de jubilarissen van zowel 2021 als 2022 nu in het zonnetje gezet. Naast de jubilarissen was er ook een afscheid: voorzitter Sjaak Snaphaan had na bijna 20 jaar voorzitterschap aangegeven te willen stoppen.

De burgemeester was aanwezig om de jubilarissen toe te spreken. Na de mooie woorden aan de jubilarissen, richtte de burgemeester zich ook nog tot de afscheid nemende voorzitter. Ook vice voorzitter Henk van Velthoven benadrukte tot slot nog de grote verdienste die Sjaak voor de vereniging heeft gehad. Als dank daarvoor overhandigde hij Sjaak een dinerbon en namens het voltallige bestuur een oorkonde met benoeming tot Erevoorzitter van EHBO-vereniging Damiaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen