Bertus Kemmeren (nr.3) en Gilian Seijbel (nr.6) op de kieslijst van GemeenteBelangen stellen zich voor

Bertus Kemmeren en Gilian Seijbel
Bertus Kemmeren en Gilian Seijbel
Foto: GemeenteBelangen

GemeenteBelangen stelt richting de gemeenteraadsverkiezingen twee kandidaten van hun kieslijst voor te weten: Bertus Kemmeren en Gilian Seijbel. 

Bertus Kemmeren

Als judo-leraar heb ik heel wat jeugd de mooie judosport laten spelen en vooral beleven. Als oprichter van de Eerste-Judoclub-Kaatsheuvel heb ik dit 45 jaar kunnen verwezenlijken, waarbij de judo-discipline en -respect bij mij zeer hoog in het vaandel stonden. Ik ben nog regelmatig scheidsrechter en gastdocent voor Judo-Zuid-Nederland. Tevens ben ik oprichter en leraar van “Sport Overdag”, “De Hoedjes” en “Efteling-Sport”, geef de cursus “weerbaarheid voor ouderen” en nog steeds weten verenigingen/organisaties van evenementen mij te vinden als het gaat om EHBO-ondersteuning.
Mijn motto is en blijft: SAMEN BEWEGEN, SAMEN PLEZIER!
In de politiek ben ik actief als raadslid voor GemeenteBelangen. Politiek kan pas functioneren als je tussen de mensen staat en iedereen vrij kan denken. Al heel wat jaren strijd ik hiervoor. Ik blijf me inzetten voor een goede toegankelijkheid van openbare gebouwen en winkels, en strijd voor goedkope huisvesting en betaalbare appartementen en 55-plus woningen. Daarnaast steek ik de komende jaren graag mijn energie in de belangen van ouderen en, natuurlijk, hoe kan het ook anders, de (jongere) sporters. GemeenteBelangen denkt lokaal en heeft alle beroepen en politieke stromingen aan boord. Dat voelt heel goed! Ik voel me in deze partij, en zeker in het veld, als een vis in het water.

Gilian Seijbel

Ik ben Gilian Seijbel en samen met mijn vrouw en onze twee kinderen wonen we in de Hil in Kaatsheuvel. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin naar buiten en zoals mijn vrouw zegt “help mijn man is klusser”. Ik werk als natuurkundedocent op een school voor leerlingen die extra hulp nodig hebben bij het behalen van hun diploma. Een dag in de week ben ik vrij om met onze eigen kinderen door te brengen.

Als inwoner zie ik de veel onbenutte mogelijkheden en ondernemers te ondersteunen. Mijn opgedane ervaring en inzichten wil ik gebruiken om deze gemeente efficiënter en dienstbaarder te maken. Deze gemeente is onze gemeenschap, waar iedereen fijn moet kunnen wonen en leven. De gemeente moet efficiënter en dienstbaarder worden door gebruik van maatwerk met één aanspreekpunt. Inwoners moeten weten waar ze aan toe zijn en de voortgang kunnen volgen.
Sommige groepen krijgen nu onvoldoende ondersteuning, aandacht en erkenning. Dan denk ik aan bedrijven, verenigingen, wijkteams, vrijwilligers en mantelzorgers hun bijdrage helpt om de gemeenschap leefbaar te houden, voor nu en in de toekomst. Ondernemen en innovatie moet veel hoger staan op de agenda van de gemeente. Ook mogen de gemeentelijke financiën geen reden tot zorg zijn.

Kortom, tijd dat we samen zorgen voor groei en vernieuwing op alle gebieden. Om dit te bereiken zal de gemeentelijke organisatie meetbaar moeten veranderen en verbeteren. Wil jij ook dat de gemeente verbetert? Ga stemmen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen