Asieldieren Boomer en Benji zoeken nieuwe baas

Boomer en Benji
Boomer en Benji
Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – De foto bij dit artikel is in de regen gemaakt en daardoor lijken Boomer en Benji niet zo vrolijk. Maar dat zijn ze wel. En ze zijn dol op elkaar. ’s Nachts liggen het Boomer-hondje en het Jack Russel-terriertje heel lief opgerold tegen elkaar aan. Een duo dat beslist niet uit elkaar gehaald mag worden!

Daarom zoeken we een nieuw thuis voor twee hondjes tegelijk. Boomer is een reutje van tien en Benji een teefje van zes jaar. Benji heeft Boomer haar hele leven als haar beschermer beschouwd en als ze een beetje geschrokken is, verschuilt ze zich gauw achter haar “grote” held. Ze is wat sneller bang dan Boomer, maar aan de andere kant is ze tegenover vreemden weer wat minder afwachtend. Maar beide zijn het lieve, gezellige, handzame hondjes. Ze zijn naar het asiel gebracht, omdat hun bazin plotseling is overleden.

Boomers gebit is aan een opknapbeurt toe en dat gaat, als het meezit, nog voor kerstmis gebeuren. Verder zijn ze gezond en levendig en ze zullen ongetwijfeld een aanwinst voor de nieuwe baas zijn.

Heeft u interesse in deze twee leuke hondjes, kom dan na telefonische afspraak eens kennis met ze maken in Dierenasiel Waalwijk, Prof. Van ’t Hoffweg 7. U kent elke ochtend bellen: 0416 333964.

Boomer en Benji krijgen van Honden Opleidings Centrum Both in Sprang-Capelle tweemaal een individuele gedragsbegeleiding cadeau. Uitlaatservice Stap In van Diana Treffers in Kaatsheuvel heeft voor de nieuwe eigenaar tien gratis uitlaatbeurten in petto. Voorwaarde is wel dat baas en hondjes in de regio wonen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen