Actie op de Educatieve Boerderij op de Pauwelshoeve!

Foto: Educatieve boerderij

LOON OP ZAND – Sinds enige jaren zijn wij met verschillende mensen bezig om een Educatieve Boerderij op te richten en na heel veel vergaderen en proberen zijn wij nu zover dat we met “Harde Actie” komen. Wij staan te springen om jullie allemaal te mogen begroeten in de oude “Koeistal” op onze locatie aan het Moleneind 29 te Loon op Zand en hopen van harte dat jullie graag zullen komen en vooral daarna weer terugkomen.

Op 17 oktober maken wij met u een mooie, leerzame en vooral gezellige wandeling door het landschapspark Pauwels, dit alles onder de bezielende leiding van Wim Kroot en Sjoerd Baarda. Beiden zijn heel goed bekend in het gebied en zij weten u ook veel over de plantengroei in het gebied te vertellen. Wij starten op de Educatieve Boerderij om 10 uur en verwachten daar rond 12 uur weer terug te zijn, waar u allemaal nog wordt getrakteerd op een heerlijk kopje koffie of thee met zelfgebakken appeltaart. Dit alles voor de geringe bijdrage van 5 euro. Welkom allemaal!

Op 30 oktober organiseren we een workshop PLANTENHANGER maken. De starttijd is 14:00 uur en we verwachten om 17:00 uur klaar te zijn. Je kunt kiezen uit een lederen, vilten, jute of sisaltouw hanger. Deze laatste 2 worden met macramé knopen gemaakt. Deze workshop wordt u aangeboden voor slechts 35 euro per persoon, dat is inclusief materiaal (plantje in potje wel zelf meebrengen of voor 5 euro extra bij ons te koop) en inclusief koffie, thee en voor deze speciale openingsworkshop ook een heerlijk stuk appeltaart. Als je hieraan wilt deelnemen dan graag even een berichtje sturen naar [email protected]. Ook erg leuk om met een groepje vriendinnen of familie te doen. Welkom!

Voor meer informatie over de Educatieve Boerderij kunt u terecht bij www.educatieveboerderij.nl en op onze Facebookpagina “Educatieve Boerderij”. Onze bezoekers zijn elke keer weer heel enthousiast over de prachtige locatie van onze boerderij en wij willen dit graag met zoveel mogelijk mensen delen. Een heerlijke ochtend of middag uit, waar je geen spijt van zult krijgen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden