Informatiebijeenkomst ‘Gezin met kanker’

Foto: Inloophuis Toon

WAALWIJK – Als een ouder of opvoeder kanker krijgt, is dat ingrijpend. Het ziek zijn en de emoties die erbij horen, hebben effect op alle gezinsleden en zetten het normale leven op zijn kop. Praktische en persoonlijke ondersteuning kan een gezin helpen om op een passende manier verder te gaan. Wij geloven in de kracht van lotgenotencontact, in herkenning en erkenning, informatie, steun en stimulans.

Daarom biedt Inloophuis TOON, in samenwerking met Kasam (www.kasam.eu) een lotgenotenprogramma aan voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar én hun ouders/opvoeders.

Het programma bestaat uit 9 bijeenkomsten. Ouders/opvoeders zijn aanwezig tijdens de 1e, 5e en 9e bijeenkomst. Begeleiders zijn Margré v.d. Linden (coach van Kasam en vrijwilliger) en vrijwilligers vanuit de jongerenwerkgroep Inloophuis TOON. Aan het lotgenotenprogramma zijn geen kosten verbonden.

Op woensdag 20 oktober informeren wij je graag over het lotgenotenprogramma ‘Gezin met kanker’. Je bent van harte welkom van 19.30u-20.30u in Inloophuis TOON, Jan de Rooystraat 15 te Waalwijk.

Graag vooraf aanmelden via telefoon 0416-652734 of via mail [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen