Themamiddag ‘Is er leven na de dood?’ bij Theater De Leest

Foto:

WAALWIJK – Freek de Jonge zingt het al sinds 1997: “Er is leven na de dood!”. Maar wat denkt u: is er nog ‘iets’, een leven na de dood? Niemand die het met zekerheid kan zeggen, maar wel goed om er eens over na te denken.

Daarom organiseert Tom van Dijk Uitvaarten bij en in samenwerking met Theater De Leest, speciaal voor de inwoners van de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand, op zondag 17 oktober een themamiddag met als titel ‘Is er leven na de dood?’.

Demonstratie mediumschap afgewisseld met live muziek

Medium Myrthe Bruinzeel (van ‘Spirit & Soul’ in Teteringen) vertelt u, vanuit haar ruime praktijkervaring, wat er gebeurt wanneer iemand overlijdt. Vervolgens zal zij met korte readings proberen aan te tonen dat onze overleden dierbaren nog steeds om ons heen zijn. En dat afgewisseld met sfeervolle live muziek verzorgd door Monique Aarts en Dave Hanhart.

Zondag 17 oktober bent u vanaf 13:30 uur van harte welkom bij Theater De Leest (Vredesplein 12 in Waalwijk), waar u wordt ontvangen met gratis koffie of thee. Het programma begint om 14:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Tijdens de pauze en borrel na afloop is er ruime gelegenheid met elkaar na te praten (consumpties hierbij zijn voor eigen rekening).

Wilt u erbij zijn? Reserveer dan nu uw gratis plaatsen

Toegang tot de themamiddag is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt en exclusief beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Waalwijk (incl. Sprang-Capelle en Waspik) en Loon op Zand (incl. Kaatsheuvel en De Moer). Kijk voor meer informatie en het reserveren van één of meerdere zitplaatsen op www.tomvandijkuitvaarten.nl/themadag/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen