Kunstmarkt “Zicht op Loon” en unieke theeceremonie

Foto: Kunst Loon op Zand

Stichting Kunst Loon op Zand organiseert op zondag 19 september aanstaande een gezellige kunstmarkt. Tevens is er een unieke Japanse Theeceremonie. Rondom “De Wetering” en “Het Witte Kasteel” kunt u genieten van kunst in al haar vormen.

Uniek

“Zicht Op Loon” vindt plaats rondom “De Wetering en “Het Witte Kasteel”. Een unieke locatie waarin het werk van de verschillende kunstenaars en kunstvormen prachtig tot zijn of haar recht komt. Het is ook uniek dat deze kunstmarkt in deze coronaperiode door gaat.

Corona

Om aan de eisen van het RIVM te voldoen heeft Kunst Loon op Zand een aantal maatregelen getroffen om het publiek in goede banen te leiden. Op de eerste plaats denken we daarbij aan uw veiligheid (en die van anderen). Uiteraard is de route over het terrein zo ingedeeld dat u op anderhalve meter kunt genieten van alle mooie kunst.

Theeceremonie

Gemma van Gorp zal als traditioneel geklede Japanse gastvrouw meenemen in de wereld van thee. U zult deelnemen aan een unieke Japanse Theeceremonie. “Het Witte Kasteel” is een unieke locatie voor deze bijzondere ervaring. (Voor de deelnemers aan de ceremonie is er een unieke tentoonstelling van Japanse voorwerpen, samengesteld door Gemma van Gorp.) Voor de uitgebreide Japanse Theeceremonie zijn er op 19 september een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich inschrijven door een bericht te sturen naar [email protected]. De kosten voor deze theeceremonie bedragen € 17,50.
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar aan de deur. U kunt hier via PIN betalen.

Muziek

In de lommerrijke omgeving rondom “Het Witte Kasteel” is het goed toeven. Op het terrein zullen er onder andere optredens zijn van Muziekvereniging Concordia, Muziekschool “De Herraut”, Onno Kanters en heel veel meer.

Bos kijkt terug

In de bosrijke omgeving van “Het Witte Kasteel” zullen de bomen een gezicht krijgen geven. “Geef een boom ogen en oud zeer krijgt een gezicht. Verbazing en verwondering veroorzaakt een andere blik op het bos om ons heen.

Meer dan de moeite waard

Richt daarom uw kunstzinnige blik op Loon op Zand en kom op 19 september aanstaande kijken naar een uniek kunstevent. U bent van 11:00 uur tot en met 17:00 uur van harte welkom. Meer informatie op www.kunstloonopzand.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen