RKC Waalwijk huurt Achraf El Bouchataoui van Feyenoord

Foto: RKC Waalwijk

WAALWIJK – Achraf El Bouchataoui draagt komend seizoen het Geelblauw van RKC Waalwijk. De middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Feyenoord en traint deze ochtend al direct mee.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ‘’Achraf past binnen onze clubfilosofie om talentvolle spelers aan ons te binden met doorgroeimogelijkheden. Met de komst van Achraf vergroten we onze mogelijkheden op het middenveld.’’

Achraf El Bouchataoui

Als geboren Rotterdammer doorliep El Bouchataoui (21) sinds 2006 de jeugdopleiding van Feyenoord. Op 20 januari 2020 maakte hij op huurbasis namens FC Dordrecht zijn profdebuut. Vorig seizoen kwam daar zijn debuut voor Feyenoord bij, waardoor hij tot dusver in vijf officiële duels uitkwam voor de club uit Rotterdam-Zuid. De middenvelder heeft bovendien 35 interlands voor verschillende jeugdelftallen van Oranje op zijn naam.

Na de komst van Iliass Bel Hassani, Joel Pereira, Alexander Büttner, Issam El Maach, Michiel Kramer en Jens Odgaard is Achraf El Bouchataoui de zevende versterking van deze zomer. In een eerder stadium tekende Hans Mulder, Ayman Azhil en Lars Nieuwpoort een nieuw contact.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen