3 juni start inschrijving Jeugdvakantiewerk Loon op Zand 2021

Foto: Stichting Jeugdvakantiewerk Loon op Zand

LOON OP ZAND – Hallo allemaal, kijken jullie ook al uit naar de zomervakantie? Jeugdvakantiewerk Loon op Zand zeker wel! In de week van 23 t/m 27 augustus 2021 organiseren we voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar in en om Loon op Zand de gezelligste activiteitenweek van de zomer. We zijn heel blij dat we dit jaar een vorm hebben kunnen vinden om vol enthousiasme iets te kunnen bieden aan de kinderen. Graag informeren we jullie daar over.

Wat is Jeugdvakantiewerk?

We zijn een stichting, die al 38 jaar lang een week in de zomervakantie organiseert voor de kinderen van de basisscholen. Deze week vindt normaal gesproken plaats met heel veel kinderen en vrijwilligers in de Wetering, maar helaas ivm Covid hebben we moeten denken aan een ander concept dit jaar. Alle kinderen kunnen dit jaar wel gelukkig meedoen aan alle activiteiten die in het dorp en online te doen zijn. Je kunt zelf op pad gaan of meedoen met je familie, vriendjes of klasgenootjes.

Hier volgt kort een kijkje in het voorlopige programma:

  • Maandag 23 augustus 2021: Duinkliederen, bosspel, thuis knutselopdrachten maken, prijsvraag online.
  • Dinsdag 24 augustus 2021: Fototocht, Levend Ganzenbord op de Kasteelweide, prijsvraag online.
  • Woensdag 25 augustus 2021: Groot bingo spel op de Kasteelweide, Springkussens en stormbaan op locatie, prijsvraag online. Voor de kinderen uit groep 8 wordt er woensdagavond een speciale filmavond georganiseerd. Hiervoor moet je minimaal een dagkaart hebben aangeschaft.
  • Donderdag 26 augustus 2021: Waterspelen op de Kasteelweide, Levend memory door het dorp, prijsvraag online
  • Vrijdag 27 augustus 2021: Thuis bakopdracht, picknick op Kasteelweide met verrassing, prijsvraag online.

Jeugdvakantiewerk Loon op Zand verzorgt alle activiteiten en de benodigde materialen. Als je meedoet, ontvang je het programmaboekje en de verdere uitleg over je deelname. Let op! JVW heeft dit jaar geen volledige begeleiding van kinderen. Hiervoor moet u zelf iets regelen, zodat de activiteiten netjes verlopen.

Je kunt je voor 1 of meer dagen opgeven door een aanmeldformulier in te vullen via onze website: www.jeugdvakantiewerkloonopzand.nl. De kaart of kaarten zijn op naam geregistreerd en kunnen niet worden geruild, geretourneerd of uitgewisseld worden. Bekijk de mogelijkheden van deelname goed. Aanmelden kan vanaf 3 juni tot 3 augustus 2021 via de website. Lukt dit niet, neem even contact op via ons telefoonnummer.

Groepskaart

Misschien vind je het leuk om met een klein groepje kinderen mee te doen. Dat kan en mag. Daar is een groepskaart handig voor. Let op! de groepskaart is gebaseerd op deelname van maximaal 4 kinderen in 1 groep. Is je groep groter, dan heb je nog een groepskaart nodig. Ieder kind dat meedoet, moet bij een groepskaart, de namen van de groepsgenoten doorgeven.
Wil je de hele week mee doen, helemaal top, dan krijg je korting. Dit is te lezen bij de prijzen van deelname aan de week. Deze kunt u bekijken op onze website. We hopen dat we zo iedereen wat kunnen bieden.

Met wie je- en wanneer je de week van JVW beleeft, bepaal je dus helemaal zelf. Normaal zouden we vrijwilligers inzetten, die de kinderen zouden begeleiden is alles. Helaas kunnen we dat niet bieden dit jaar i.v.m. de lang geldende maatregelen en de knopen die we als organisatie eerder dit jaar hebben moeten doorhakken.

Oppas gezocht

Wat we wel bieden is een mogelijkheid tot een koppeling met een oppas. Een oppas, die via onze organisatie heeft laten weten, dat zij of hij beschikbaar is om mee te doen. We kunnen u en uw kind koppelen aan zo’n enthousiasteling. Zolang de oppas voorraad strekt natuurlijk en een match gemaakt kan worden. We brengen u in contact met de oppas, waarna u zelf onderling afspraken maakt over de dagen, tijden en eventuele vergoeding. Hierin mengt JVW zich verder niet. Na de koppeling is de organisatie niet verantwoordelijk voor de verdere afspraken. Zoekt u een leuke en betrouwbare oppas, dan hebben we zeker goede mogelijkheden en kunt u in het aanmeldformulier ook aangeven of u hier gebruik van wilt maken.

We kunnen ons ook voorstellen dat ouders, verzorgers, familie onderling afspraken maken over de begeleiding van kinderen. Ook zo kunnen we samen zorgen voor een avontuurlijke week in het dorp.

Regels en afspraken

Er zullen enkele centralere momenten plaatsvinden in de week die veelal rondom of op de Kasteelweide plaatsvinden. Hier vindt u vanuit de organisatie aanwijzingen, die dan gelden voor eventuele maatregelen i.v.m. COVID. De organisatie moet er op toe zien, dat deze dan geldende maatregelen ook nageleefd worden. We hopen op uw medewerking.

Kijk, dat we geen 100% kunnen bieden, is iets waar we allemaal wat van vinden. Maar belangrijk voor de kinderen en voor Jeugdvakantiewerk Loon op Zand is dat we op een manier iets kunnen bieden en daardoor blijven bestaan. Wij gooien de handdoek niet in de ring en zouden heel graag ervaren dat ons evenement iets kan zijn, wat ons dorp weer kleur geeft na een bizarre tijd. Daarom een oproep om mee te doen en de kinderen en de organisatie te steunen.

We kijken enorm uit naar een aangepaste, maar wederom bijzondere editie van JVW, we zijn trots dat we toch iets kunnen neerzetten en we hopen dat Loon op Zand veel plezier gaat beleven aan ons evenement. Heeft u vragen dan kunt u bellen of appen met ons nummer: 0630487268

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, een oppas, een sponsor of een helpende hand. Ook hiervoor kunt u ons berichten via het telefoonnummer.

Volg ons ook op Facebook voor snelle en actuele berichten.

Heel graag tot ziens!
Namens bestuur van Jeugdvakantiewerk Loon op Zand

Jelske Coolen- Aussems

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen