Nieuwe fractieondersteuner Maaike van den Bersselaar

Foto: GemeenteBelangen

De fractie van GemeenteBelangen is vanaf de raadsvergadering van april jl. uitgebreid met fractieondersteuner Maaike van den Bersselaar. Maaike is 44 jaar, geboren in Waalwijk en later gaan wonen in Kaatsheuvel. Vanaf 2009 woont ze met Johan en hun kinderen met veel plezier in het prachtige dorp De Moer.

Al een aantal jaren zet zij zich met veel enthousiasme in voor de leefbaarheid in De Moer. Als penningmeester is ze verbonden aan de oudervereniging van OBS de Start en daarnaast is ze actief als lid van de PR werkgroep van deze school. De afgelopen jaren is ze secretaris van de Medezeggenschapsraad van OBS de Start en OBS de Touwladder geweest.

Sinds maart 2021 is ze verbonden als secretaris aan de Stichting Vrienden van het Openbaar Basisonderwijs De Moer. Deze stichting stelt zich als eerste doel het werven van nieuwe leerlingen voor OBS de Start. Voor de toekomst heeft de stichting nog veel meer plannen die bedoeld zijn om de leefbaarheid, de identiteit en sociale verbondenheid van ons dorp te stimuleren en te waarborgen.

In de vrije tijd die overblijft, geniet Maaike van een rondje hardlopen, af en toe een bootcamp en wandelen met haar hond in natuurgebied Huis ter Heide. Ook het lezen van een spannend boek, een serie kijken op Netflix en lekker eten en drinken met vriendinnen doet ze graag.

Maaike gaat zich in eerste instantie oriƫnteren in de verschillende domeinen binnen de fractie om zo te kunnen bepalen met welke onderwerpen zij de meeste affiniteit heeft. GemeenteBelangen is erg verheugd dat Maaike zich bij de fractie heeft aangesloten en wenst haar veel succes en plezier bij haar verdere ontwikkeling.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen