Jeugdvakantiewerk Loon op Zand gaat door in 2021!

400 kinderen in De Wetering gaat dit jaar helaas niet gebeuren.....
400 kinderen in De Wetering gaat dit jaar helaas niet gebeuren.....
Foto: JVW

LOON OP ZAND – Dat het in deze tijd moeilijk is om iets op touw te zetten, dat past bij alle veranderende maatregelen en veilig is voor iedereen, hoeven we vast niet uit te leggen.

Toch brengt JVW een lichtpuntje in de coronaduisternis. Na veel overleg, passen en meten, checken en dubbel checken willen we het van de daken schreeuwen: ‘JVW 2021 gaat hoe dan ook door!’

De vorm zal zoals verwacht anders zijn dan we gewend zijn. We kunnen helaas niet met 400 man in de Wetering, we kunnen niet alle activiteiten en het toneel en het overnachten en de tochten aanbieden met alle vrijwilligers erbij. Dat vindt het bestuur mega jammer, maar het zou ook zeker onverantwoordelijk zijn.

Maar wat dan wel? Graag delen we mede dat in de week van 23 t/m 27 augustus 2021 in heel Loon op Zand op diverse locaties activiteiten te beleven en te ondernemen zijn voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar.

Helaas kunnen we geen groepjes vormen en geen leiding leveren die alles begeleiden en in goede banen leiden. Dat past ook tegen die tijd niet binnen de gegeven richtlijnen. Maar wat we wel willen en kunnen doen is het plezier en vertier leveren. De oudste kinderen kunnen de opdrachten en locaties wellicht zelfstandig bezoeken, de jongere kinderen onder begeleiding van een ouder, opa, oma, tante of de oppas natuurlijk. Alles is binnen loop- of fietsafstand te bereiken en te beleven. Op de locaties zullen alle voorzorgsmaatregelen getroffen worden, zodat het veilig is voor iedereen!

Heel graag houden we je op de hoogte van het programma en de voorwaarden waar wij en u aan moeten voldoen. Binnenkort willen we jullie graag informeren over hoe je mee kunt doen en wat er voor nodig is.

Hopelijk is dit een stip op de horizon, iets om naar uit te kijken. Wil je toch meehelpen of heb je leuke ideeën om dit vorm te geven, wat super is, laat dan een berichtje achter op onze Facebook pagina of mail naar: www.jeugdvakantiewerkloonopzand.nl

Wilt u of kunt ons sponsoren met welke middelen dan ook?! Laat het dan weten via bovenstaande contactgegevens.

Tot ziens!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen