Kleinschalig, modern onderwijs binnen de gemeente Loon op Zand

Foto: OBS de Start

DE MOER – Welke basisschool past het beste bij mijn kind? Of mijn kind ‘verzuipt’ in de grote klas! Mijn kind ervaart zoveel ‘drukte’ om hem heen in de klas!

Elke ouder wil het beste voor zijn/haar kind, dus het vinden van een passende basisschool is lastig. Het vermoeden is dat de bekendheid van OBS De Start binnen de gemeente niet optimaal is en dit willen we graag veranderen. Binnen de gemeente zitten er veel kinderen in grote klassen, waar ze niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen en zich dus ook niet optimaal kunnen ontwikkelen. Dit is zeker een reden om eens te gaan kijken naar kleinschalig, modern onderwijs op OBS De Start.

Door de kleinschaligheid wordt uw kind écht gezien. Dat geeft een groot gevoel van veiligheid en vertrouwen. Leerlingen zitten goed in hun vel en komen tot goede leerresultaten. De leeropbrengsten van OBS De Start zijn ruim boven het landelijk gemiddelde.

Er zijn ontwikkelingen om op korte termijn binnen OBS De Start in mogelijkheden voor VSO en BSO te kunnen voorzien. Een compleet aanbod voor ieder kind onder 1 dak.

Bezoek vrijblijvend de digitale informatieavond op maandag 1 maart van 19.30 – 20.30 uur of reserveer een rondleiding op OBS De Start. Meld je vooraf even aan via mail, [email protected] of bel 013-5159377.

Meer informatie: www.obsdestart.nl

OBS de Start
Middelstraat 22
5176 NJ De Moer

middel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen