Rotary Loon op Zand zet zich in voor kinderen van de Voedselbank, help jij ook mee?

Foto:

Via de Voedselbank Loon op Zand en Esther van der Donk (voorzitter van de Voedselbank) hebben wij gehoord dat vanwege Corona een groot aantal kinderen dit jaar geen of nauwelijks cadeautjes in de schoen krijgen.

Daarnaast kampt de Voedselbank met grote tekorten en voorzien zij dat ze de mensen die het hard nodig hebben in december slechts karig kunnen bedienen. Dat kunnen we niet laten gebeuren. Wij als Rotary Loon op Zand hebben daarom een actie op touw gezet. We willen iedereen vragen om voor 20 november 2020 een klein doosje met nieuwe schoencadeautjes samen te stellen. Het gaat om de kleine speelgoedcadeautjes die je voor relatief laag bedrag bij de bekende winkels kunt kopen.

Maak een doosje met je spullen en geef ze af bij één van onze leden van de Rotaryclub of stuur een berichtje via de Facebookpagina van Rotary Loon op Zand. Wij nemen contact op om ze te komen ophalen en wij zorgen ervoor dat de kleine cadeautjes bij de Voedselbank komen.

Mocht je liever iets willen doneren dan kan dat ook. Dan kopen wij daarvan de cadeautjes.
Donaties: NL35RABO0124862772 o.v.v. Rotary LoZ – Voedselbankactie

Laten we met zijn allen er een leuke Sinterklaas van maken ook voor kinderen van wie de ouders vanwege Corona nu geen kant op kunnen.

Bedankt!

Rotary Loon op Zand

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen