Breng een unieke en afwisselende vakantiedag door in de tuinen van Landgoed Het Witte Kasteel in Loon op Zand

Foto: Het Witte Kasteel

LOON OP ZAND – Blijft u deze zomer ook in eigen land? Dan is Landgoed Het Witte Kasteel in Loon op Zand op zondag 23 augustus dé plek waar u uw vakantiedag wilt doorbrengen. U kunt dan op eigen gelegenheid de kleurig bloeiende rozen-, bloemen- en kruidentuin bezoeken en tevens een kijkje nemen in de moestuin en de hoogstam fruitboomgaard. De tuinen zijn op deze zondag te bezoeken van 11.00 – 17.00 uur

Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over de tuinen. Er zijn voldoende schaduwrijke plekjes om helemaal tot rust te komen. Het terras is uitgebreid, zodat u op veilige afstand toch samen kunt zijn om te genieten van een smaakvolle lunch, borrel of verkoelend drankje.

Het Witte Kasteel maakt met haar tuinen deel uit van de Open Tuinen Midden-Brabant en doet dan ook mee met de laatste Open Tuinendag van deze zomer. Daarom is er nog veel meer te beleven. De Boekenbank biedt die dag een mooi assortiment tuinboeken aan en op kleine schaal verkopen we de oogst uit de moestuin. En heel bijzonder: er vinden voor het eerst openluchtvoorstellingen plaats in de tuin.

Toneelgroep Het Tweede Bedrijf uit Geertruidenberg brengt u namelijk Hamlet Coronaproof, een hilarische parodie op William Shakespeare’s meesterstuk To be or not to be, Zet’s the question. In 45 minuten wordt u in het complot betrokken van Hamlet, die wraak wil nemen op Claudius, die Hamlet’s vader heeft vermoord en de kroon heeft gestolen.

Ook benieuwd hoe dit af gaat lopen en wel toe aan een vrolijke middag? Kom dan kijken om 12.30 of 14.30 uur en neem uw (klein)kinderen mee, want dit toneelstuk is leuk voor alle leeftijden. Deelname hieraan bedraagt € 6,00 per persoon. Aangezien er per voorstelling 40 plaatsen beschikbaar zijn in de boomgaard, is reserveren verplicht via [email protected]. Het Witte Kasteel hoopt hiermee een nieuwe traditie in het leven te roepen voor meer culturele activiteiten in de tuin van het landgoed.

Meer informatie?

Kom ook en ontdek wat de tuinen van Het Witte Kasteel allemaal te bieden hebben tijdens deze afwisselende, zomerse dag. De toegang voor de tuinen zelf is geheel gratis. Zie voor meer informatie: www.hetwittekasteel.nl. Wilt u meer weten over de deelnemende tuinen van Open Tuinen Midden-Brabant, kijk dan op: www.tuinenmiddenbrabant.nl. Uiteraard worden ook deze dag alle RIVM-maatregelen op Landgoed Het Witte Kasteel in acht genomen voor uw en onze veiligheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen