Leerlingen De Vlinderboom komen met zeer creatieve Corona-uitvindingen

LOON OP ZAND – Dit is de laatste week dat leerlingen in groepen, afwisselend, naar school komen. Vanaf volgende week wordt het weer ‘normaal’ op school. De meeste kinderen vinden dit superfijn!

Mooi om verslagen en ervaringen van leerlingen terug te lezen. De een kan zich thuis juist beter concentreren zodat het werk sneller gemaakt is. “Soms is thuiswerken leuk, dan ben je eerder klaar en heb je meer vrije tijd. Maar soms wil ik gewoon naar school want 1x je moeder als juf is genoeg haha “. Een ander vindt het Coronavirus ‘heel stom’: “Want ik heb mijn vrienden heel lang niet gezien”. Een van de leerlingen heeft het in zijn verslag zelfs over ‘pestkonferensies’.

Als je met het thema Uitvindingen bezig bent is het maar een kleine stap naar een Corona-uitvinding. Nou, daar hebben de leerlingen van de Jenaplanschool De Vlinderboom wel een idee bij. Een anti-verveel-robot bijvoorbeeld of een winkelwagentje met zwaailicht erop dat automatisch aangeeft als je te lang in de winkel bent. Of een corona-machine die via een slangetje naar je navel het corona-virus uit je lichaam zuigt als een soort stofzuiger.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen