Bibliotheek Kaatsheuvel organiseert inloopspreekuur e-books op 9 juni 2020

Foto: Bibliotheek Midden-Brabant

KAATSHEUVEL – Iedereen die vragen heeft over het downloaden en lezen van e-books op tablet en e-reader kan terecht bij het inloopspreekuur in de Bibliotheek Kaatsheuvel. Tijdens dit spreekuur legt een expert uit hoe deze apparaten werken en op welke manier de e-books te lezen zijn. Binnenlopen bij het spreekuur kan op dinsdagmiddag 9 juni tussen 12.00 en 13.00 uur.

Inloopspreekuur e-books

De Bibliotheek Midden-Brabant biedt haar leden toegang tot e-books die zij kunnen lezen op diverse digitale apparaten. Tijdens het inloopspreekuur over e-books geeft een expert van de Bibliotheek gratis uitleg en advies hierover. Ideaal voor wie een tablet of e-reader heeft en er meer over wil weten.

Aanbod E-books

Op www.bibliotheek.nl/ebooks staat het uitgebreide aanbod van e-books. Van titels als ‘De onderkoning van Indië’ van Thomas Ross tot ‘De Amerikaanse prinses’ van Annejet van der Zijl.

Wanneer?

Datum en tijd: dinsdag 9 juni van 12.00 tot 13.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Kaatsheuvel
Toegang: gratis

Aanmelden

Aanmelden hoeft niet, maar om zeker te zijn van hulp op 9 juni is er de mogelijkheid om vooraf aan te melden bij de Bibliotheek Kaatsheuvel. Dit kan in de Bibliotheek zelf of telefonisch via 0416-274 379 tijdens openingsuren. Ook kun je een mail sturen naar [email protected].
Veiligheid voorop: de Bibliotheek voldoet aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM. Alles, dus ook het spreekuur is zo ingericht dat 1,5 meter afstand mogelijk is.

Mensen zijn die niet naar het spreekuur kunnen of willen komen, maar wel wat hulp kunnen gebruiken bij het downloaden en lezen van e-books kunnen dit aangeven bij de aanmelding. Zij worden dan op afstand per mail of telefonisch geholpen.

Telefonisch spreekuur voor digitale vragen

Een vraag over de computer, internet of websites van de overheid? Of op zoek naar hulp voor iemand die appen, mailen en beeldbellen lastig vindt? Bel dan op maandag of woensdag tussen 9.00 en 11.00 uur naar het telefonisch spreekuur via 013-464 8577.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen