Koninklijk bezoek bij Venloene

LOON OP ZAND – Koningsdag bij Venloene was dit jaar anders dan anders! Speciaal voor alle bewoners kwamen “Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima” (look-a-like) op bezoek en brachten nog specialer bezoek met zich mee. Achter hen reed een stoet met maar liefst meer dan 40 versierde auto’s waarin familie zat om te zwaaien, toeteren en iets liefs te roepen naar hun familie die in Venloene woont. Spandoeken, slingers, ballonnen, ratels: een prachtige bonte stoet met familieleden trok al zwaaiend aan bewoners voorbij!

“Deze opkomst hadden wij niet durven dromen”, zegt Kim van Hulten welzijnsadviseur bij Venloene. “Met deze actie wilden wij op een veilige manier de familie toch een bezoekje laten brengen aan bewoners van Venloene. Uiteraard is vooraf alles in goed overleg met Gemeente Loon op Zand gedaan, die direct mee wilde werken aan deze actie om bewoners en familie weer even dichter bij elkaar te brengen. Ook VKR Loon op Zand was direct bereid om vrijwillig voor ons de route met hun verkeersregelaars te begeleiden. Zonder hun fantastische medewerking hadden wij dit nooit kunnen doen!”

Tamara van Veldhoven Begeleider Welzijn vult aan: “Dit was geweldig, bewoners pinkten een traantje weg bij het zien van hun eigen familie, medewerkers stonden met kippenvel en familie die in groten getale op kwam draven met prachtig versierde auto’s! De samenwerking met de familie was fantastisch. Er zijn heel veel glimlachjes getoverd op ieders gezicht.”

Fantastische Koningsdag 2020: Koninklijk Bezoek bij Venloene. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima voorop in een stoet van versierde auto’s, waarin familie van bewoners zat om hen te begroeten! Kippenvel bij bewoners, familie en medewerkers! Speciale dank aan familie, gemeente Loon op Zand en VKR team Loon op Zand! Houd deze pagina in de gaten voor alle foto’s en het complete filmpje!

Geplaatst door De Venloene op Maandag 27 april 2020

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen