Popklassen op 13 maart en AC/DC tributeband de Bon Scotch en Diepenhorst in Crossroads op 14 maart (afgelast)

Foto: persfoto Bon Scotch
De concerten van komende vrijdag en zaterdag in Crossroads gaan niet door vanwege het coronavirus. De optredens worden naar een andere datum verschoven, zodra we hier meer van weten word dat bekend gemaakt. Verkochte kaartjes blijven geldig!

Crossroads


KAATSHEUVEL – Het komende weekend is er weer volop muziek in Crossroads. We starten op vrijdag 13 maart met Music’scools Mollerbandavond.

I.s.m. Music’scool uit Waalwijk presenteren we een avond vol talent. Leerlingen uit de popklassen van Moller/Walewyc uit Waalwijk geven deze avond een optreden met hun bands. Gedurende het hele schooljaar repeteren deze bands op vrijdagmiddag o.l.v. enkele leraren van de music’scool nummers in met hun bandje. Dit loopt uiteen van pop naar rock, soms metal of zelfs een Nederlandstalig nummer. Dus laat je verrassen door deze jonge energieke bands op vrijdag de 13e maart. De zaal gaat open om 19.30 uur en ze starten al om 20.00 uur. De entree is gratis!

De bands die voor u op zullen treden zijn: Mixed Emotions, Kickstarter, Les Skittles, Teen Spirit, Redefined, the Portraits, Daring Wednesdays en natuurlijk Pandemic!

Op zaterdag 14 maart gaan de deuren van Crossroads, Dreefseweg 80 in Kaatsheuvel om 20.00 uur open voor weer een waar spektakel van twee bands die echte onvervalste hard rock spelen, te weten de ac/dc tribute band the Bon Scotch en Diepenhorst.

We starten de avond met Diepenhorst. Wie in Kaatsheuvel en omstreken kent ze niet… Vuilnisman / drummer Lex, schilder / zanger Jan Hein, Basgitaar speler Pascal en last but not least gitaarspeler Stefan.

Deze band speelt rockklassiekers uit gouden decennia van de rock en metal. Van Van Halen, Robert Palmer, Thin Lizzy, tot Saxon, Judas Priest en Motörhead….het kan niet gek genoeg! Onder het motto; We pretenderen niet goed te zijn als band,….maar waar we zijn is het altijd erg gezellig, bestormen ze zo’n maar een paar keer per jaar het podium, genoeg voor een paar gezapige 40-ers bij elkaar! Dus als ze een keer in de buurt spelen…wees erbij……de zaal is zo vol!

Daarna is het de beurt aan de Bon Scotch. Omdat AC/DC nog altijd kan rekenen op een grote schare fans, zijn ook de tribute bands van AC/DC talrijk. Toch is er maar één, die het vertrouwde geluid van Bon Scot zo dicht evenaart als de Bon Scotch. Sinds de oprichting in de nadagen van 2009 heeft Bon Scotch een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Van vrienden en bekenden in de kroeg om de hoek tot Zalen als Metropool Hengelo, Gebouw T Bergen op Zoom tot volgepakte festivals als o.a. Nirwana Tuinfeest en diverse optredens in buitenland, iedereen gaat plat voor deze vertolking van het AC/DC van de jaren ’70. Bon Scott is helaas niet meer onder ons, maar met Bon Scotch zou je dat bijna vergeten. Met een show waarin alle klassiekers van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen, en een sound die ongelofelijk dicht bij het origineel in de buurt komt is er als AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer in de 70s te wanen dan met de Bon Scotch. Bezetting: Mari Maas: Zang, Geert Sanders: Drums, Michel Joosten: Gitaar, Mario Peeters: Gitaar en Zang en Theodoor van Heugten: Bas en Zang. Kaartjes voor deze avond zijn á € 5,00 te verkrijgen via www.qtickets.nl/crossroads en bij muziekwinkel Strings & things in Kaatsheuvel. Aan de deur betaald u € 8,00 Dus tot 13 maart voor de popklassen en/of 14 maart voor de Bon Scotch en Diepenhorst!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen