Pannehoef country line dancers 20 jaar jong!

Foto: André v.d. Schans

KAATSHEUVEL – Op 21 februari 2000 is in buurthuis Pannehoef een country line dansclub begonnen. Het was meteen een groot succes met meer dan 30 leden.

Vanuit het buurthuis werd aan André van der Schans gevraagd of hij de club les wilde gaan geven. André heeft toen samen met Frans en Tjoyska het lesgeven opgepakt. Een paar jaar later is André alleen verder gegaan en de club bestaat nog steeds.

De enorme hype rond het line dansen ligt al weer ver achter ons, en inmiddels bestaat onze club uit 18 leden, waarvan er recent 2 nieuwelingen bij zijn gekomen. We dansen wekelijks en we zijn een hecht clubje, met een vast gastvrouw team van Sjaan en Coby.

A.s. vrijdag 21 februari is dus de dag dat we 20 jaar bestaan. In mei zullen we dit vieren met onze leden. Inmiddels is ons logo aangepast en gaan we volle goede moed verder.

In de 20 jaar die achter ons liggen, hebben we opgetreden tijdens de Koninginnedagen bij het buurthuis, ook in verpleeghuis Eikendonk te Waalwijk zijn we enkele keren geweest voor een optreden.

Je mag altijd een keer binnen lopen op de maandagavond. We dansen van 19:30 tot 21:30 uur.

Waar?

Buurthuis Pannehoef
Ferdinand Bolplein 1
5171 ZC Kaatsheuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen