Grote overdekte ijsbaan op het Anton Pieckplein Kaatsheuvel

Op 1 maart 2018 werd er voor het eerst geschaatst op het plein.
Op 1 maart 2018 werd er voor het eerst geschaatst op het plein.
Foto: Loonopzand.nieuws.nl Rolf Balkenende

KAATSHEUVEL – Als alles volgens planning verloopt wordt er op 11 december een overdekte schaatsbaan geopend op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. In een enorme tent (1000 m²) wordt een ijspiste aangelegd van 450 vierkante meter. 

De overdekte schaatsbaan is een initiatief van Piet den Hartog i.s.m. met Stichting Pieckboom Kaatsheuvel. Voor het eerst kan er eind dit jaar gedurende drie weken overdekt geschaatst worden. De ijsbaan is dagelijks geopend. Overdag mag er vrij geschaatst worden en kunnen de scholen er terecht. Op veel avonden zullen er muzikale en sportieve activiteiten zijn, zoals disco-schaatsen voor de jeugd en bijvoorbeeld wedstrijdjes curling.

Het moet volgens de organisatoren een echt schaatsparadijs worden, een winter wonderland voor jong en oud. Voor de bezoekers zal de nodige eet- en drinkgelegenheid aanwezig zijn en uiteraard ontbreekt ook een koek en zopie-kraam niet.

Een dagkaart gaat rond de 3 euro kosten. De entreegelden, bijdragen van sponsors en de omzet vanuit de aanwezige horeca moet voldoende opbrengst binnengehaald kunnen worden om e.e.a. te kunnen bekostigen volgens Piet den Hartog.

Bron: Brabants Dagblad

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen