Flinke emballage opbrengst voor Stichting Parkinson Café Midden Brabant

Foto: AH Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Lege flessen inleveren en de opbrengst doneren aan een goed doel is iets wat je in steeds meer supermarkten kunt doen. In sommige winkels staat een zuil om het bonnetje in te doen, andere winkels hebben een automaat die er op ingesteld is.

Bij Albert Heijn Kaatsheuvel zit al jaren een gele knop om het emballagebedrag te doneren. De laatste 6 weken van 2019 was Stichting Parkinson Café Midden Brabant het “goede doel”.

Jarenlang werd elke 4e woensdag van de maand een bijeenkomst georganiseerd bij De Financiën in Loon op Zand. Sinds enkele tijd zijn de bijeenkomsten in De Druiventros in Berkel-Enschot. Bij elke bijeenkomst worden zo’n 70 à 80 mensen begroet. Er komen naast parkinsonpatiënten ook mantelzorgers en begeleiders. Ook geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Vaak betreft het lezingen van bijvoorbeeld neurologen, verpleegkundigen of fysiotherapeuten, maar ook de notaris komt wel eens spreken. Naast sprekers worden er soms ook activiteiten georganiseerd zoals een kerstlunch of midgetgolfen. Daar waar mogelijk zijn deze activiteiten en lezingen kosteloos, echter soms wordt er wel om een kleine eigen bijdrage gevraagd. De stichting Parkinson Café Midden Brabant ontvangt geen subsidie. Ze is volledig afhankelijk van giften, sponsoring en eigen bijdrage.

De klanten van Albert Heijn Kaatsheuvel dragen de stichting Parkinson Café Midden Brabant een warm hart toe, zo blijkt wel uit de opbrengst van de emballage actie. In 6 weken tijd werd er €456,75 gedoneerd. Traditiegetrouw wordt dit door Albert Heijn Kaatsheuvel verdubbeld en zo namen Theo Schoenmakers en Jan van de Water een cheque van 913,50 in ontvangst.

Ben je geïnteresseerd in alles van de stichting Parkinson Café Midden Brabant? Kijk dan eens op de website: www.parkinsoncafemiddenbrabant.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen