Popkoor Undercover met de trein door Nederland langs de stations-piano’s

Foto: Undercover

Popkoor Undercover maakt op zaterdag 5 oktober een treintournee langs de stationspiano’s van vier grote Nederlandse stations. Reizigers op stations Arnhem, Nijmegen, Breda en Rotterdam krijgen die dag een gratis concert van een half uur met een repertoire van hedendaagse popmuziek. Popkoor Undercover bestaat uit een enthousiaste groep zangers en zangeressen die zich in enkele jaren tijd heeft ontwikkeld tot een koor van hoog niveau.

Waarom deze treintour?

Undercoverleden reizen graag met de trein en willen zich ook graag laten horen en zien aan de passerende medereizigers om zich heen. Tenslotte, muziek is een feestje. Met een repertoire van verfrissende Top40 hits, gecoverd met een vocal arrangement in de stijl van Don Henken, de vocal leader en arrangeur die de groep heeft gevormd en verfijnd, heeft Undercover een hoog niveau bereikt met een eigen groepsidentiteit. De treintournee is tevens de afscheidstournee van Don Henken bij Undercover, die nieuwe wegen gaat bewandelen en het popkoor in blakende staat achterlaat.

Spoorprogramma treintour 5 oktober bij de stations-piano:

  • Arnhem 10.30-11.00 uur
  • Nijmegen 11.45-12.15 uur
  • Breda 13.30-14.00 uur
  • Rotterdam 15.00-15.30 uur

Popkoor Undercover

Repetities in het gezellige gemoedelijke Brabant aan Nationaal Park de Loonse- en Drunense Duinen. Deze gezellige en energieke groep mensen is ambitieus en streeft naar kwaliteit zonder het plezier en ontspanning uit het oog te verliezen. Bovenal gaan zij voor vriendschap en respect voor elkaar. Sinds afgelopen jaar spelen zij met een vaste pianist Erik van Soelen en percussionist/gitarist Jeffrey Brust. Iedereen die belangstelling heeft kan ze zien en ontmoeten op hun tour in Undercover stijl of via hun facebookpagina of de website popkoorundercover.nl

Naast de stations concerten organiseert Undercover nog andere evenementen. Onlangs is er een zeer geslaagde Music4MS benefietavond georganiseerd, waarbij geld opgehaald is voor Stichting MS. Muziek moet er zijn voor iedereen. Eind volgende maand verzorgt Undercover een dinerconcert waar zij zelf onderdeel zijn van het uitserveren en het entertainment. Dan met hun nieuwe dirigent Jeroen van Zijp die al even enthousiast deze groep omarmt voor een next level Undercover.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen