Ondernemers supermarkt, hotel en horeca Gasthuisstraat ontvangen allereerste “schildje van de gemeente Loon op Zand”

Foto: AH Kaatsheuvel

Alweer een jaar geleden knipte burgemeester Hanne van Aart het lintje door van het nieuwe winkel- en horecapand aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel. Het eenjarig jubileum werd door de ondernemers samen met de burgemeester gevierd.

Nadat vorig jaar de burgemeester het lintje doorknipte werden de Albert Heijn en Gall en Gall van de familie Den Hartog, de visspeciaalzaak van de familie Dekkers en de Ambianze bloemenzaak van de familie Zijlmans geopend. Enkele weken later ook nog GuestHouse hotel en GuestHouse kitchen van de familie Schelfhorst. Bij de speech gaf de burgemeester aan geen cadeau bij zich te hebben omdat ze in de korte voorbereidingstijd niets kon bedenken om aan de ondernemers te geven. Ze kon uiteraard niet met een bloemetje aankomen.

Dit werd op de dag van het eenjarig jubileum uitgebreid goedgemaakt. De ondernemers ontvingen uit handen van de burgemeester het allereerste “schildje van de gemeente Loon op Zand”. “Dit moet het begin van een traditie worden”, aldus Van Aart. De ondernemers gaven aan dat deze een mooi plekje zal krijgen op de pui van het gebouw.

Hierna werd nog even gezellig nagepraat en terug gekeken naar het eerste jaar alvorens iedereen weer verder ging met de orde van de dag. In het weekend wat daarop volgde werd in de winkels door middel van een leuke winactie nog uitgebreid stilgestaan bij het jubileum.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen