Vrijwilligers gezocht bij de Venloene in Loon op Zand

Foto: Maasduinen

Alle vrijwilligers zijn meer dan welkom bij de Venloene. Op dit moment is de nood het hoogst bij het kunstatelier en de kookclub. Er wordt gezocht naar creatieve vrijwilligers: op het gebied van kunst en op het gebied van koken!

Het Kunstatelier

Sinds kort is er gestart met het kunstatelier bij de Venloene. Eén maal per week kunnen bewoners van de Venloene deelnemen aan uiteenlopende creatieve activiteiten. Hierbij valt te denken Wie is er creatief en houdt van schilderen? Bij de Venloene is een kunstatelier waar bewoners graag wat uitleg zouden krijgen!

De Kookclub

In 2016 zijn we begonnen met een echte kookclub. Samen met de deelnemers van de kookclub stellen we wekelijks het menu samen en maken een boodschappenlijstje. We gaan samen koken, samen eten en samen opruimen. Is koken je passie? Wij zijn benieuwd naar jouw kookkunsten. Bij de kookclub van de Venloene wordt gezocht naar een vrijwilliger die graag een avondje voor een groepje van 10 bewoners kookt!

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met Kim van Hulten, welzijnsadviseur Venloene, tel 0416 – 321200 of stuur een mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen