Charity rally Wheels for Wishes verplaatst

Foto: Make-A-Wish Nederland

Wheels for Wishes, de Brabantse goede doel toerrit, ondergaat een aantal belangrijke wijzigingen. De organisatie is nu in handen van Lions Club Loon op Zand – Udenhout. Wheels for Wishes is een unieke rit voor autoliefhebbers waarbij het de deelnemers van start tot finish aan niets ontbreekt. En … het is voor het goede doel: Make-A-Wish Nederland.

Vertrouwd en vernieuwend

Voor de editie van 2019 verhuist de toerrit naar een nieuwe start- en eindlocatie, prachtig gelegen in en nabij de Loonse en Drunense Duinen. De locatie mag anders zijn, de basis ingrediënten zijn de zelfde: auto’s van klasse in een geweldige omgeving. Achter de organisatie staat een naam met ruime ervaring met evenementen als deze; Dutch Rally Events. Een prachtige route door het mooie en rustige Brabantse (rivieren)land is gemaakt. De equipes krijgen voor de start uitgebreide instructies, waardoor zowel beginnende als ervaren rijders een prachtige uitdaging aan kunnen gaan.

Nieuwe datum

Naast de nieuwe locatie en organisatie brengt de toerrit ook een nieuwe datum, namelijk zaterdag 5 oktober 2019. Vaak een periode met mooi weer en bovendien een moment waarbij de rit niet in het vaarwater zit van andere auto- evenementen. Autoliefhebbers kunnen zo zonder keuzestress naar de Loonse en Drunense Duinen afreizen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen