Petra Rijpma ontvangt MKB speldje uit handen van wethouder Kees Grootswagers

Op woensdag 21 november reikte wethouder Kees Grootswagers het MKB speldje uit aan Petra Rijpma van Petra Pedicure. Zij ontving het speldje voor haar inzet als ondernemer en eigenaresse van het pedicurebedrijf en de passie waarmee zij dit doet.

In februari van dit jaar zijn Petra en haar man Kees verhuisd van de Hei-akker naar de Huygenstraat 85 in Kaatsheuvel. Een huis waar wel het nodige aan moest gebeuren. Met goede moed begonnen ze aan de eerste werkzaamheden in hun nieuwe woning waaronder de realisatie van haar praktijkruimte. Maar al hun andere bouwplannen vielen snel in duigen vanwege gezondheidsredenen van Petra. Een hele vervelende periode maar ook een hele bijzondere periode. Onze huiskamer heeft de afgelopen maanden geregeld vol gestaan met schitterende bloemstukken en prachtige kaarten.

Petra: “Ik heb mijn cliënten niet allemaal kunnen behandelen vanwege mijn ziekte. Sommige cliënten heb ik tijdelijk moeten doorsturen naar andere pedicures hier in de buurt. Zelf vond ik dit verschrikkelijk om te doen maar het kon even niet anders. In deze periode werd ik vervolgens bedolven onder de bloemen en mooie beterschapskaarten. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor de enorme steun die ik in de afgelopen maanden heb gehad. Hartverwarmend! En dan vandaag het MKB speldje….het kan niet op. Bedankt allemaal!”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen