Benefiet muziekfestijn met Crazy Piano’s in Kaatsheuvel levert ruim 28.000 euro op voor Villa Pardoes

Rotary voorzitter Anja Sonke overhandigt de cheque aan fondsenwerver Olaf Jungerius van Villa Pardoes
Rotary voorzitter Anja Sonke overhandigt de cheque aan fondsenwerver Olaf Jungerius van Villa Pardoes
Foto: Ad Hartjes

Met weer een uitverkocht Piano’s4Pardoes concert heeft Rotary Loon op Zand ook de tweede editie van het charity-evenement tot een succes gemaakt.

Maar liefst € 28.000 euro kon Rotary-voorzitter Anja Sonke zaterdagavond op de cheque noteren, die vervolgens onder luid applaus en met een kleurrijk confettispektakel werd overhandigd aan fondsenwerver Olaf Jungerius van Stichting Villa Pardoes.

Ruim 550 muziekliefhebbers, waaronder 180 sponsors-gasten, waren naar het benefiet muziekevenement in Theater in Het Klavier in Kaatsheuvel gekomen om een feestje te vieren met de artiesten van Crazy Piano’s en met de band Dr. Feelgood Live! Het bedrag werd voor het grootste deel opgehaald door de kaartverkoop, sponsoring, donaties en een loterij.

De organisatie van de tweede editie van Piano’s4Pardoes lag weer volledig in handen van Rotaryclub Loon op Zand in samenwerking met het team van BijAnton, toneelvereniging OOG en tientallen vrijwilligers. “Doel was om het succes van 2017 te evenaren. Dat het een nog grotere cheque heeft opgeleverd voor Villa Pardoes is natuurlijk fantastisch.”, aldus Rotary-lid Michael den Rooijen.

Of er een derde editie komt in 2019? “De poll (stemming) op Facebook is inmiddels gestart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen