Loons dorpsvolleybaltoernooi 2018 in De Wetering

Foto:

Op zondag 4 november organiseert Volleybalvereniging Set Up het Dorpstoernooi. Dit toernooi wordt nu voor het derde jaar op rij georganiseerd. De voorgaande twee edities waren sportief en vooral heel gezellig.

Doe ook mee met ons Dorpstoernooi. Wat houd je tegen? Je bent niet een hele dag kwijt, want het toernooi begint om 13:00 en tussen 17:30 en 18:00 vindt de prijsuitreiking plaats terwijl we genieten van een drankje en een hapje.

Je hoeft niet een heel team bij elkaar te zoeken, want individueel inschrijven kan ook. Wij delen je dan in bij een team. En als je een team met buurtgenoten, vrienden of familie weet samen te stellen, dan vinden we dat geweldig.

Je hoeft niet goed te kunnen volleyballen, want veel deelnemers hebben alleen op school leren volleyballen, en een ander deel volleybalt op recreatief niveau. Een klein deel van de deelnemers bestaat uit competitiespelers.

En tot slot bieden we aan:

  • op de drie woensdagen (17, 24 en 31 oktober) vóór het Dorpstoernooi gratis en vrijblijvend meetrainen met ons.

Je leert dan de basistechnieken en de belangrijkste spelregels van het volleybal en speelt ook een wedstrijd mee met onze recreanten. De trainingen zijn van 20:00 tot 21:30 in de Wetering. Je mag ook één of twee keer meetrainen als je dat beter uitkomt.

Zin om mee te doen, of heb je nog vragen?

Neem dan contact op met onze secretaris Alex van der Haring per mail ([email protected])

Tot ziens op 4 november in de Wetering bij het Dorpstoernooi of op een trainingsavond op 17, 24 en/of 31 oktober!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen