Benefietevenement Piano’s4Pardoes krijgt 2e editie na succes vorig jaar

Foto: Piano’s4Pardoes

Rotary Loon op Zand maakt zich op voor de tweede editie van benefietevenement Piano’s4Pardoes voor Villa Pardoes. Op zaterdag 17 november strijken de rode vleugels met muzikanten van topband Crazy Piano’s weer neer in Theater In het Klavier in Kaatsheuvel.

Na een zeer geslaagde eerste editie in 2017, met 550 muziekliefhebbers en een cheque van meer dan vijfentwintigduizend euro, hoopt de Rotaryclub weer een groot muziekfeest neer te zetten met wederom een mooi bedrag voor Villa Pardoes.

Crazy Piano’s en meer…

Het hoofdpodium zal tijdens Piano’s4Pardoes de hele avond rood kleuren met de prachtige vleugels van Crazy Piano’s. Maar daarnaast is er ook nog livemuziek met onder andere een DJ in de bar Bij Anton en zijn er leuke verrassingen, die later bekend worden gemaakt op Facebook.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is net voor de zomer gestart en de eerste 150 kaarten zijn inmiddels verkocht. Rotary Loon op Zand hoopt net als vorig jaar weer meer dan vijfhonderd kaarten te verkopen. Dan is de missie geslaagd en kan de club een flinke cheque overhandigen aan Villa Pardoes. Alle opbrengsten van dit muziekfeest komen namelijk ten goede van Villa Pardoes.

Wees er op tijd bij! Vorig jaar was het evenement heel snel uitverkocht. Tickets zijn te koop op de website: www.rtry-events.nl. Volgen op Facebook kan ook: www.facebook.com/Pianos4Pardoes/ . Kaarten kosten € 30,- per stuk.

Alles om de medemens te helpen

Rotary Loon op Zand is een serviceorganisatie die mensen op verschillende manier helpt. Humanitaire en maatschappelijk diensten verlenen en goede doelen ondersteunen waar mogelijk door onder andere het inzamelen van geld. Rotary is een wereldwijde kameraadschap met één visie: dienstbaarheid boven eigenbelang. Het organiseren van dit evenement past helemaal in de visie van de Rotary.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen