5e Iris Tribute in De Gildenbond Kaatsheuvel op 21 en 22 september

Op 21 en 22 september wordt, dankzij de inzet van vele vrijwilligers, voor de 5e keer twee onvergetelijke muziekavonden georganiseerd in De Gildenbond te Kaatsheuvel.

We staan hier stil bij de twee zusjes Van Kleij: de in 2001 overleden Fleur die slechts 15 1/2 maand mocht worden en haar 16-jarige zus Iris, die in 2013 is overleden aan de ziekte HLH. Ook anderen die niet meer in ons midden zijn en heel erg worden gemist, houden we in onze gedachten. Beide avonden zullen weer vol zijn met gave muzikale optredens, gemoedelijkheid en gezelligheid.

De avonden worden heel mooi en gevoelig geopend door Wendy and Friends. Daarna volgt er op vrijdag een fantastisch programma met de bands Bop Tonight, Mother’s Disaster en The Booze Band. Na de opening op zaterdag volgen de prachtige optredens van The Difference gevolgd door FRITs en Rockcoverband Ar!e, die de avond zal afsluiten. De opbrengst komt wederom ten goede aan Villa Pardoes t.b.v. hun doe-activiteiten en diverse Kaatsheuvelse maatschappelijke doeleinden.

Zorg dat je erbij bent, want met jou wordt het nog gezelliger. De kaartverkoop gaat hard, dus wacht niet te lang!!!
Kaartverkoop: De Gildenbond en Strings & Things Totally Music in Kaatsheuvel, per e-mail: [email protected] & [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen