Samen bouwen wij aan Park Vossenberg. Doe je mee?

Foto: Vossenberg

Park Vossenberg is een park voor iedereen, met veel groen, moestuinen, een vijver en een kapel als kloppend hart en belangrijke ontmoetingsplaats. Iedereen wordt bij dit prachtige project betrokken en zo ligt de zorg en het welzijn van de bewoners niet meer alleen bij de medewerkers, maar ook bij de familie, vrijwilligers en de buurt.

Iedereen die deel uit wil maken van dit unieke concept is van harte welkom om mee te doen! Help je graag in de tuin of ben je goed in de verzorging van de dieren op de dierenweide? Maak je graag een praatje met mensen, speel je graag een spelletje, hou je van koken of ben je juist ontzettend creatief? Hou je van een wandelingetje of breng je graag een bezoek aan de winkels of de markt? Laat het ons weten!

De eerste stappen zijn gezet op Park Vossenberg. In het park liggen sinds kort de nieuwe moestuinen, waar een aantal buurtbewoners inmiddels al hard aan het werk is. Park Vossenberg wordt een levendige groene wijk in een wijk. Ontmoeting is daarbij heel belangrijk en het is mooi om te zien dat dat steeds meer zichtbaar is. Ook de verbouwing van de kapel tot een sfeervolle ontmoetingsplek als kloppend hart in het park, is inmiddels in volle gang!

Er komen in totaal 150 appartementen voor mensen met een (toekomstige) zorgvraag. Bewoners met dementie wonen niet achter gesloten deuren, maar in een eigen appartement midden in de wijk. Veiligheid mag een prettig en vrij leven niet in de weg staan. Mensen moeten kunnen genieten, we willen een twinkeling in hun ogen zien.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meedoen? We nodigen u graag uit! Neem dan contact op met Team Welzijn via telnr 0416 – 541300 of [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen