Jeugdvakantiewerk Loon op Zand van start met bijzondere editie

Foto:

Gisterochtend zijn in Loon op Zand de Olympische Spelen van start gegaan met het binnen halen van 80 vrijwillige “topsporters”, die met maar liefst 318 kinderen de gezelligste zomerweek van het dorp gaan beleven.

Van 13 t/m 17 augustus 2018 wordt er voor alle kinderen van de basisschool in en om Loon op Zand, 5 dagen lang een dagprogramma in het dorp georganiseerd vol met spelletjes, tochten, knutselactiviteiten, toneel, zang en dans. Weer of geen weer, we gaan een zeer sportieve week tegemoet.

In de buurt van de Wetering worden de Olympische atleten voorbereid om een optimale samenwerking, wordt hun conditie en sportiviteit op de proef gesteld en zijn er punten voor je team te verdienen. Wie gaan de felbegeerde medailles pakken?

Stichting Jeugdvakantiewerk Loon op Zand beleeft dit jaar een bijzondere mijlpaal en dat willen we vieren met het dorp. Uit de geschiedenis van de organisatie blijkt dat we dit jaar 35 jaar lang een zelfstandige stichting zijn. Daar zijn we enorm trots op dit willen we vieren met een speciaal reünie jaar, waarin we samen met de huidige vrijwilligers en oud vrijwilligers een fantastische feestavond willen vieren ter ere van ons lange bestaan.

Op onze website www.jeugdvakantiewerkloonopzand.nl kunt u al onze activiteiten volgen en wilt u echt op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, kijk dan op onze Facebookpagina voor leuke foto’s en filmpjes.

We zijn onze sponsoren dankbaar voor hun gulle bijdragen. Mede dankzij hen kunnen we er een prachtig programma neerzetten voor de deelnemende kinderen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen