Voorronde NK Knikkeren in de gemeente Loon op Zand, organisatie zoekt vrijwilligers!

Foto: NK Knikkeren

Knikkeren, wie is er niet groot mee geworden? Het spel lijkt langzamerhand weggezakt in het massale digitale speelgeweld. Toch wordt landelijk in de maanden april, mei en juni alweer de vijftiende editie van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren georganiseerd. Daarin gaan wij op zoek naar Nederlands beste knikkeraar! Alle leerlingen in Nederland uit groep 3 tot en met 8 mogen gratis deelnemen!

Tijdens de lokale voorronde van het NK Knikkeren verdienen de beste 16 kinderen direct een plaats voor de finale. Op de finaledag gaan duizend kinderen de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen Knikkeren 2018. Tijdens deze dag staat plezier en buitenspelen voorop.

In de gemeente Loon op Zand barst op zaterdag 9 juni barst de strijd los tijdens de NK knikker voorronde op het Anton Pieckplein te Kaatsheuvel. Op 20 knikkerbanen zullen vele kinderen strijden om een plek in de finale.

Alle kinderen kunnen zichzelf hiervoor gratis aanmelden via de website www.nkknikkeren.nl, de mogelijkheid tot aanmelden sluit eind mei.

De voorronde in de gemeente wordt georganiseerd door de combinatiefunctionaris Sport en Bewegen van ContourdeTwern. Helaas kunnen we dit niet alleen! Daarom zijn we opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons deze dag willen helpen bij diverse werkzaamheden.

Denk hierbij aan:

  • Opbouwen en klaarzetten van alle materialen
  • Scheidsrechter zijn bij de wedstrijden
  • Uitdelen van fruit
  • Wedstrijd tafel
  • Opruimen
  • Enz.

Bent u diegene die op 9 juni samen met ons van deze dag een succes wilt maken, geeft u zich dan snel op. Samen kunnen we een geweldige dag organiseren voor de kinderen uit de gemeente Loon op Zand.

Voor aanmeldingen en/of vragen kun u contact opnemen met Caroline Vromans, tel; 06-10401625, mail; [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen