BoerJIJ verhuist van Kaatsheuvel naar Loon op Zand

Foto: BoerJIJ

Na drie succesvolle jaren in Kaatsheuvel gaat BoerJIJ verhuizen. BoerJIJ is een behandellocatie van BuroJIJ, een praktijk voor GGZ en ambulante (jeugd)hulp in de regio Hart van Brabant.

De verhuizing van BoerJIJ naar het terrein van Natuurpoort van Loon, aan de Kloosterstraat in Loon op Zand, biedt talloze mogelijkheden die aansluiten bij de visie van BoerJIJ; specialistische zorg aanbieden in een natuurlijke omgeving.

Dichtbij de bossen en de duinen biedt BoerJIJ speel- en ontdekkingsmogelijkheden, waarbij de kinderen (nieuwe) ervaringen opdoen die houvast en ondersteuning bieden tijdens de GGZbehandeling en begeleidingstrajecten die zij volgen. Met de bossen en een manege in de buurt en een speeltuin voor het BoerJIJ-huis is er ook voldoende ruimte voor (speel)plezier. Dit vergroot de behandelmotivatie.

Deze unieke behandelmogelijkheid wordt mogelijk gemaakt doordat Natuurpoort van Loon één van haar vakantiehuisjes ter beschikking stelt als huisvesting voor BoerJIJ. Bij BoerJIJ zijn kinderen op een positieve manier verantwoordelijk voor dit BoerJIJ-huis en de omgeving. Wanneer er geen BoerJIJ is, spelen de jonge bezoekers van de Natuurpoort en de manege in het speelhuis. Op die manier hebben we een geslaagde samenwerking met Natuurpoort Van Loon. De kinderen van BoerJIJ ruimen op, bedenken nieuwe spelmogelijkheden en onderhouden het speelhuis, de speeltuin en het bos. De taken, werkzaamheden en verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken zijn verweven in het behandelplan van de kinderen.

Meer informatie hierover is te vinden op de website van BoerJIJ; www.boerjij.nl

Ouders, kinderen en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd op onze open middag op woensdag 16 mei a.s. De behandelaren van BoerJIJ vertellen graag meer over de unieke behandelmogelijkheden op onze buitenlocatie, geschikt voor zowel onze begeleidingstrajecten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen