112

Twee mannen stelen pup in woning aan de Pieter van Beersstraat in Loon op Zand

Foto: Manuela van den Burg

Bij een woning aan de Pieter van Beersstraat in Loon op Zand is zaterdagavond omstreeks 22.15 uur een pup gestolen door twee mannen.

De mannen belden aan en met het verhaal dat ze de pup graag als cadeau wilde geven aan hun zus die vandaag jarig is. Binnen in huis gedroegen ze zich netjes. Een van de mannen toonde interesse in de pup door deze te aaien. De andere persoon bekeek het paspoort en vroeg even later of hij na de wc mocht. Waarschijnlijk is de man niet naar de wc gegaan maar heeft de voordeur op een kier gezet. De eigenaar wilde wat pakken waarna de twee mannen direct het huis uit renden met de pup en het paspoort van de hond.

De mannen zijn met piepende banden weggereden via de Hoge Steenweg in Loon op Zand. De eigenaar van de hond hoopt dat mensen iets gezien hebben of dat ze camerabeelden hebben van deze laffe daad. De dieven waren niet al te lang (ca. 1.70 meter), stevig gebouwd en tegen de 30 jaar. De ene man droeg een pet en had joggingkleding aan en de andere was wat netter gekleed.

De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie en heeft de chip van de hond aangemeld als gestolen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen