Carnaval 2018 in Loon op Zand: Dêês ies ons durp!

Foto: Jan Stads / Pix4Profs

De carnavalsperiode in Loon op Zand wordt traditioneel ‘afgetrapt’ met het bekend maken van het motto voor het aankomende carnavalsjaar. In Theebuikenland heeft men gekozen voor het aansprekende motto: Dêês ies ons durp.

Eigenwijs!

Normaliter wordt het motto op de elfde van de elfde bekend gemaakt. Loon op Zand zou Theebuikenland niet zijn om daarvan af te wijken. Het Loonse motto voor carnaval 2018 werd op 10 november in Kaatsheuvel bekend gemaakt. Omstreeks 18.00 uur maakte burgemeester Wim Luijendijk tijdens zijn afscheidsreceptie het motto bekend in de Theaterzaal van “Het Klavier” in Kaatsheuvel. Filoz Events heeft deze uitzondering gemaakt om zo, naar de burgemeester, haar waardering uit te spreken voor zijn betrokkenheid (gedurende zijn gehele ambtsperiode) bij het carnaval in de gemeente Loon op Zand.

Motivatie, inspiratie en vooral veel creativiteit…

Hopelijk biedt het motto: “Dêês ies ons durp” motivatie en inspiratie. In samenwerking met alle Loonse carnavalsverenigingen, basisscholen, horeca en “De Wetering” wil Filoz Events de jeugd stimuleren om ‘feest in Loon op Zand’ te vieren. Tijdens de optocht, basisscholenprojecten of gewoon tijdens carnaval hopen wij dat een stukje ‘trots’ op theebuikenland uitgestraald zal gaan worden. Een stukje ‘trots’ wat op maandag 12 februari 2018 uitgedragen wordt op het Weteringplein als onze nieuwe burgemeester het defilé afneemt tijdens de carnavalsoptocht.

Meer informatie

Voor meer informatie over carnaval in Loon op Zand verwijzen we u naar de website www.filoz-events.nl. Hier kunt u ook inschrijven voor de Loonse carnavalsoptocht.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen