Een geweldig resultaat!

Foto: Nick Luypen fotografie

Dit jaar heeft Tejater Spot voor het eerst mee gedaan aan de Rabobank spek de clubkas campagne van Rabobank De Langstraat.

Ons doel? Zoveel mogelijk geld verdienen voor ons 2e deel van het jubileum jaar en meer bekendheid voor Tejater Spot. We kunnen wel stellen dat dit doel is behaald. Met 46 stemmen en een bedrag van €229,39 zijn we dik tevreden.

Afgelopen woensdagavond was er in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik een bijeenkomst van Rabobank de Langstraat. Hierbij zijn alle verenigingen uitgenodigd om samen te kijken en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een erg mooi initiatief dus. Tevens werd deze avond de originaliteitsprijs uitgereikt, een bedrag van 250 euro voor de vereniging of stichting die op een ludieke manier reclame heeft gemaakt voor deze actie. Deze cheque heeft Tejater Spot ook mogen ontvangen. Dat maakt het helemaal mooi.

Met een bedrag van € 479,39 zijn wij als Tejater Spot natuurlijk super blij en willen we een aantal personen via deze weg bedanken.
Alle leden van Tejater Spot die een mooi filmpje hebben gemaakt, bedacht en opgenomen. Alle leden van de Rabobank die op ons hebben gestemd. Joey Zeebregts, Carola Geerts en alle andere medewerkers van Rabobank de Langstraat.

Namens Tejater Spot, Enorm bedankt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen